Klachten

Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Dan raden wij u aan om de klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@designvoorbuiten.nl of onderstaande formulier in te vullen.                                                                                                                                                              Wij streven ernaar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. Je ontvangt altijd een reactie van ons, wij streven naar een gepaste oplossing.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.