Levertijd en verzendkosten

 

Levertijd
Wij leveren bijna alles uit voorraad en versturen je pakket met de snelle pakketservice van PostNL. De levertijd is normaal gesproken 1 à 5 werkdagen mits het product voorradig is. Tijdens of net na feestdagen kan je bestelling later aangeboden worden.
Zodra je pakket klaar voor verzending is ontvang je via PostNL een e-mail met de pakketcode. Hiermee kun je de status van de verzending volgen en zien binnen welk tijdvenster het pakket bezorgd gaat worden.

De producten worden altijd zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW

 

Verzendkosten

Nederland          € 6,50  

België                  € 9,50

Je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 48,- binnen Nederland en vanaf € 125,- naar België.

 

Neem voor verzending naar andere landen contact met ons op.

 

Afhalen 
Design voor buiten heeft naast de webwinkel geen 'gewone' winkel, maar het is op afspraak wel mogelijk om artikelen af te komen halen. Heb je iets moois gezien en wil je dat graag afhalen? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Betaling kan contant, pin of via de website (kies voor 'afhalen').